ЗА НАС И НАШИТЕ ЦЕЛИ

     Двадесет и първи век. Развитие, развитие, развитие!!! Едно от основните направления върху които работи човечеството е свързано с разработки и внедряване на високо енергоспестяващи технологии. Акцентите на Отоплителни Системи са именно в тази насока, но в никакъв случай не се ограничаваме и работим в проектирането и реализирането на нестандартни решения и казуси.
    Отоплителни Системи ЕООД е една от първите фирми в Европа предлагаща високо eнергоспестяващи системи за отопление базирана на вакуумни радиатори. Благодарение на постоянната комуникация между нас и нашите партньори, съвместната ни работа с руски и китайски учени, постоянната връзка с нашите клиенти и съобразяващи се с тяхните изисквания, имаме възможност от началото на 2015 г да Ви предложим изцяло нов, български вакуумен отоплителен радиатор, отговарящ на нуждите на всеки един клиент. За нас ограничения във височина, дължина, форма, мощност, цвят и вид не съществуват.
      Фирмата търси партньори за разпространение на своите продукти в цялата страна. Също така работим върху развиване на търговската си мрежа зад граница, ето защо сме отворени да обсъждаме всякакви потенциални идеи. Ако смятате, че може да работим по общи проекти, независимо в какво направление - заповядайте в нашия офис. Екипът ни е мобилен, комуникативен и идеен. Не се притесняваме от предизвикателства. Няма невъзможни неща!