ПЯСЪКОСТРУЕНЕ - БЛАСТИРАНЕ

Поради факта, че Отоплителни Системи има затворен цикъл на производство, то може да Ви предложим и услуги по качествено почистване на метали и други материали посредством пясъкоструене. Стандартно работим с каврцов пясък, като едрината му се подбира в зависимост от замърсеността на продуките, тяхния вид и желанията на клиента. Възможно е да работим с всякакъв тип абразиви според необходимостите.
     За нас е водещ контакта с клиента, така че няма абсолютно никакво значение какъв обем работа представлява Вашата поръчка. Ще почистим и най-малкия детайл дори и да е единична бройка. По този начин сме на разположение да предоставим услугата за почистване на джанти, велосипедни рамки, осветителни тела, багажници, брони, калници, капаци и още мн. др.
     В зависимост от поръчкате може да обезпечим и безплатно вмемане и връщане в рамките на гр. София. Цените се договорят според сложността и замърсеността на изделията. За ламарина - 1 кв.м. в рамките на 15 лв., джанти 15 цола - челно - 10 лв., джанта 20 цола челно - 20 лв, цяла - 40 лв.
Работим с професионално ооборудване за безопасност и качество.