ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ВАКУУМНИ РАДИАТОРИ

      4 KW за 100 кв.м. без котел, помпа и тръбна система!
     Представяме Ви едно интелигентно решение за отопление на жилищни, офис и хотелски помещения, което не нуждае от изграждане на цялостна отоплителна система с мощни котли, тръбна разводка, помпи, разширителен съд, фитинги и не на последно място постоянно обслужване. Да, може да си спестите цялата тази отоплителна инсталация, а в същото време да получите температурен комфорт във всяко едно помещение и то точно тогава когато се обитава.
      Вакуумните електрически радиатори, със своите безспорни преимущества като бързо и равномерно загряване на цялото тяло, невероятна лъчиста топлина и постоянна конвекция, с мощности от 200W до 900W за едноредови тип 10 и 400W - 1800W за двуредови тип 20 позволяват да се управляват с най-съвременните системи за умен дом, индивидуално термално регулиране с безжчни програмируеми терморегулатори или дори да бъдат използвани без никакво управление.
     Индивидуалните решения за отопление на отделни стаи представляват директно включване на радиатора в електрическата мрежа. Със сигурност електрическите вакуумни радиатори няма да натоварят инсталацията на Вашия дом или офис, защото в повечето случаи отоплението на една стая не се нуждае от радиатор с мощност над 900W, което определено не е сериозно натоварване.
     Конкретни примери за отопление на различни обекти през последните 4 години може да приведем много, но за да сме по-конкретни ще споменем за апартамент от 90 кв.м., ъглово разположение, усвоена тераса, изложение - север, запад, юг който се отоплява с 5 вакуумни електрически радиатора с обща инсталирана мощност под 4 KW. Използват се 4 бр. безжични програмируеми термостати TYBOX 137 (150.00 лв с ДДС). Благодарение на термостатите във всяко помещение се поддържа различна температура в различните часове от денонощието. Точно тук обърнем вниманието Ви на няколко неща. Една спалня се обитава предимно през ноща. Необходимо ли е през деня да се подържа температура от 21-22С - естествено, че не. През деня може автоматично да подържате 18-19 С. Именно тези 2-4С са икономия от изразходваната дневна енергия. Всекидневната принципно се използва през деня, защо тогава дори и на по-евтина нощна енергия трябва да поддържаме 23 С - системата може автоматично да се изключи в 23.00, за час преди напускане на помещението, температурата няма да се понижи значително. През ноща може да се поддържат 19С и автоматично в 5.00 отново да се включи отоплението за да имате мепература на комфорт към 6.30 ч. Да, нощната енергия е значително по-евтина, но защото да я използваме при положение, че помещението е необитаемо през ноща. Аналогично може да се управлява и баня, детска, коридор и т.н.
     Второто нещо на което Ви обръщаме вниманието е нашият подход към отоплението на помещенията. Ние акцентираме върху температурния комфорт в отопляваната зона там където е необходимо. Нашите радиатори не работят със степени, нямат сложна електроника, те не са снабдени с вградени терморегулатори, защото това не е оптималното решение. В една голяма стая около радиатора винаги е по-топлно, а в другия край на стаята - там където е холната гарнитура и телевизора температурата може да е съвсем друга. Точно за това ние предлагаме решения такива, че отоплението да е факт там където е необходимо.
     Преди всичко, Вие лично трябва да вземете решение каква топлина желаете и по какъв начин бихте я получили. Често получаваме въпроси в които се дава за пример класическия климатик.Топлината от радиатор, независимо какъв е той маслен, конвекторен, воден, вакуумен няма нищо общо с топлината от климатика. Отделно, ефективността на климатика зависи от различни фактори, като най-съществените са външна температура и влажност.
     Електрическите вакуумни радиатори се предлагат стандартно с височина 500мм и 600мм, като те могат да бъдат едноредови - серия AJ1 и двуредови - серия AJ2. При необходимост може да Ви предложим и многоредови. Не на последно място радиаторите могат да бъдат с различна височина и прахово боядисани с цвят по избор.

     ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА МОДЕЛИТЕ

AJ1651 Electrical Vacuum radiator Europa
300W
до 4 кв.м.
Описание на вакуумен електрически радиатор AJ1651
AJ1671 electrical vacuum radiator exporter 300W
4-6 кв.м.
Описание на вакуумен електрически радиатор AJ1671
AJ1686 Vacuum radiator AJ1686 400W
6-8 кв.м.
Описание на вакуумен електрически радиатор AJ1686
AJ16106 вакуумен радиатор AJ16106 500W
8-12 кв.м.
Описание на вакуумен електрически радиатор AJ16106
AJ16126 600W
11-13,5 кв.м.
Описание на вакуумен електрически радиатор AJW16126
AJ16151 700W
13-15 кв.м.
Описание на вакуумен електрически радиатор AJ16151